Commercieel

Commercieel property management

Integrated Facility Management voor het MKB

Wilt u volledig ontzorgd worden in al uw facilitaire taken binnen uw kantoor?

GROWE NL biedt een full-service oplossing op maat, waarbij gastvrijheid en persoonlijke aandacht voor uw gasten en medewerkers centraal staan. Het beheer van uw kantoor van schoonmaak tot receptiediensten. Zo kunt u zich volledig richten op uw kernactiviteiten.

Procurement

GROWE NL kan zorgdragen voor het selecteren van nieuwe facilitaire leveranciers. De criteria en wensen met betrekking tot de leverancier worden samen met de klant opgesteld, en vervolgens kunnen wij onderzoek doen, gesprekken voeren en met een passend voorstel komen.

Workplek en office design

Door de invoering van ‘het nieuwe werken’ en de snelle digitalisering vanwege corona heeft het thuiswerken een hoge vlucht genomen. Dit vraagt om een ander soort kantooromgeving. Hoe zorgt u ervoor dat uw kantoor aantrekkelijk blijft voor uw werknemers? Elk bedrijf heeft een unieke dynamiek binnen het kantoorgebouw waardoor het opstellen van een werkplekconcept altijd maatwerk is. Wij denken graag met u mee.

Interim management/ Management

GROWE NL voert diverse facilitaire projecten uit in diverse branches en onze FM business partners staan ook voor uw organisatie klaar!

Energielabel

Een kantoorpand is verplicht om energielabel C te hebben. Voldoet het pand niet aan de eisen, dan mag het niet meer als kantoor worden gebruikt. GROWE helpt bij de verduurzaming van uw bedrijfspand. Wij kunnen het energielabel berekenen en een plan opstellen om het energielabel van uw pand te verbeteren, waarbij rekening wordt gehouden met eventuele subsidieregelingen.

GROWE NL informeert u graag over de mogelijkheden inzake uw facilitaire vraagstuk.