Over ons

We are GROWE NL

Wij zijn jouw partner als het aankomt op het creëren van bijzondere ervaringen in verschillende ruimtes. Met een sterke toewijding aan professionaliteit, een nadruk op persoonlijke service, en een vleugje creativiteit, herdefiniëren wij de normen voor vastgoed- en facilitair management.

Lodewijk van Grootel

Na diverse managementfuncties in de horeca heeft Lodewijk de overstap gemaakt naar residentieel beheer. Hij heeft ervaring opgedaan in de PBSA (Purpose Built Student Accomodation) industrie, waar hij verantwoordelijk was voor meer dan 1700 appartementen en 25 commerciële huurders. De laatste jaren is hij zelfstandig gaan werken voor diverse projectontwikkelaars. Deze opdrachten variëren van het overnemen van het volledige management tot het begeleiden van openingen en projectmanagement.

Lodewijk is een expert op het gebied van woningbeheer. Door zijn brede ervaring met verschillende projecten ziet hij direct kansen in bestaande of nieuwe ontwikkelingen. Hij denkt hij graag mee tijdens de ontwikkelingsfase, omdat dit een belangrijk moment is om te anticiperen op het beoogde resultaat van een pand. Bijvoorbeeld WWS, servicekosten, logistiek en routing.

Binnen Growe NL, is Lodewijk is het contactpersoon voor co-living & residential property management.

Stefan Wetselaar

Vanuit zijn Hospitality achtergrond heeft Stefan diverse functies bekleed bij grote corporates. Met meer dan 10 jaar ervaring met meerdere disciplines in asset & facility management (12 kantoren, meer dan 15.000 m2) is Stefan de expert op het gebied van commercieel vastgoed en facility management.

Stefan z’n specialisme ligt op het gebied van kantoorinrichting, huisvestingsvraagstukken en de implementatie van “new way of working”. Zijn oog voor detail en secure management van stakeholders zorgt ervoor dat projecten altijd goed afgerond worden. Tevens is Stefan een ervaren FM business partner.

Binnen Growe NL, Stefan is vertantwoordelijk voor integrated facility management en commercial property management.

Meet the team
Filip Schmidt
Project Manager

Joel Tjon-A-Tsien
Senior Technical Property Manager

Meer weten? Onze deur staat altijd open voor een goede kop koffie.